IT problemen op kantoor? Kies voor de oplossingen van NEG!

Wordt u in uw kantooromgeving geconfronteerd met IT problemen? Waarschijnlijk wel, want iedere onderneming krijgt hier vroeg of laat helaas mee te maken. Deze problemen kunnen variëren van het hebben van trage computers tot kleine of grote internetstoringen en van verloren bestanden tot cybersecurity dreigingen. Gelukkig zijn er altijd IT-oplossingen om deze problemen te verhelpen. NEG is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bieden van deze oplossingen.

NEG IT Solutions, oftewel Netwerk, Elektronica en ICT Groep, is een toonaangevende IT-dienstverlener gericht op het ondersteunen en verbeteren en beveiligen van de IT-infrastructuur van bedrijven.

Trage computers en netwerkverbindingen

Een langzaam netwerk of een trage computer kunnen uw bedrijf ernstig belemmeren in de dienstverlening. Er is niets zo frustrerend als werken op een trage computer of een langzaam netwerk. NEG biedt verschillende IT oplossingen om dit te verhelpen. Dit kan bijvoorbeeld al door het upgraden van hardware of het optimaliseren van de netwerkconfiguratie.

Een ander probleem dat u tegen kunt komen in de dagelijkse bedrijfsvoering is het verlies of beschadiging van bestanden. Dit kan de productiviteit ernstig belemmeren. Ook hiervoor biedt NEG IT Solutions oplossingen voor het veilig bewaren van uw belangrijke bestanden. Bovendien kunnen deze bestanden bij incidenten snel weer hersteld worden, waardoor u door kunt gaan met uw werkzaamheden.

Cybersecurity bedreigingen

Met steeds weer toenemende dreiging op het gebied van cybersecurity, is het belangrijker dan ooit om de IT-infrastructuur van uw bedrijf goed te beveiligen. NEG biedt geavanceerde beveiligings- en IT oplossingen om de gegevens en systemen van bedrijven te beschermen tegen hackers, malware en andere kwaadaardige aanvallen zoals virussen. Daarnaast kan NEG helpen bij het oplossen van problemen met internetstoringen, het verbeteren van de Wi-Fi-dekking en daarmee zorgen dat het internet altijd beschikbaar is.

Ondersteuning op afstand en helpdesk

Soms hebben medewerkers op kantoor technische ondersteuning nodig. Met een uitgebreide helpdesk en ondersteuning op afstand kan NEG met slecht minimale verstoring van het werkproces uw problemen verhelpen.

Kortom, NEG IT Solutions biedt uitgebreide IT-oplossingen voor elk kantoor. Of het nu gaat om het verbeteren van de prestaties van computers en netwerken, het beveiligen van gegevens, het oplossen van internetproblemen of het bieden van technische ondersteuning, NEG heeft de expertise om deze problemen aan te pakken. Met hun hulp kunt u de IT-infrastructuur van uw kantoor optimaliseren en daarmee ook de productiviteit van uw onderneming verhogen.

IT-oplossingen van NEG-IT Solutions

Bent u geïnteresseerd? Bekijk dan de volgende IT-oplossingen die NEG-IT Solutions aanbiedt.

Device as a service

Device as a service, ook wel DaaS genoemd, zorgt voor complete ontzorging van eindgebruikers-devices. Als bedrijf betaald u een vaste prijs per maand en u krijgt alles wat u nodig hebt om uw medewerkers efficient en productief te laten werken. Zo zorgt u ook voor minder werkdruk op de IT-afdeling. 

IT-Lifecycle management 

IT-Lifecycle management, ook wel Device Lifecycle Management genoemd, zorgt ervoor dat de gehele levenscyclus van devices wordt verzorgd door een IT bedrijf. Zij zorgen o.a. voor inventarisatie, device keuze, planning en bezorging, uitgifte en inname, device beheer en rapportage. 

Hardware leasen

Hardware leasen is de afgelopen steeds populairder geworden. U betaalt als bedrijf vaste kosten om de hardware te leasen, maar bespaart dus op afschrijvingen kosten voor defecte apparaten en hardware dat snel niet meer wordt gebruikt. Verder wordt de software op de hardware altijd up to date gehouden. 

Neem vandaag nog contact op met NEG IT Solutions en ontdek hoe zij u kunnen helpen om IT problemen op kantoor aan te pakken en op te lossen!