Artikel plaatsen

Promoot je bedrijf, je online zichtbaarheid en je vindbaarheid met een artikel op de bedrijfspresentatie pagina. Profiteer van de vele voordelen zoals links van een DA >50 site.

Wat is een online bedrijfspresentatie?

Een online bedrijfspresentatie is een artikel op onze website waarin jij als ondernemer de kans krijgt om je bedrijf te presenteren aan een breed publiek. Dit artikel is volledig gewijd aan jouw bedrijf en biedt een unieke gelegenheid om je verhaal te vertellen, je producten of diensten te promoten en je merk te versterken.

Wat maakt een online bedrijfspresentatie zo waardevol?

Ten eerste biedt het je de mogelijkheid om je bedrijf te presenteren aan een geïnteresseerd publiek. Onze website trekt bezoekers die actief op zoek zijn naar informatie over bedrijven en diensten, waardoor je direct in contact kunt komen met potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt.

Daarnaast is het waardevol voor linkbuilding. Wil je hoog scoren, dan zijn goede backlinks essentieel. Hoe meer hoogwaardige en relevante links je hebt, hoe beter je website kan scoren in zoekresultaten. Door hier een artikel te plaatsen met maximaal 2 dofollow links naar je website maak je een goede start.

Zelf schrijven of laten schrijven

Ben je handig met de digitale pen, dan schrijf je zelf een artikel en stuur je die in. Deze wordt dan gecontroleerd, voorzien van een rechtenvrije afbeelding en geplaatst op de online bedrijfspresentatie pagina. Geen tijd, ervaring of zin om zelf een artikel te schrijven, dan doen wij dat graag voor je. Geef op welke zoekwoorden je in de links wil hebben en wij schrijven een artikel voor je.

De voordelen op een rijtje:

  1. Vergroot je online zichtbaarheid
  2. Versterk je merk
  3. Verbeter je zoekmachine optimalisatie
  4. Genereer leads
  5. Sterke links: DA >50

Investering

Een artikel op de bedrijfspresentatie pagina is een goede investering, doordat je de SEO-waarde van je site verhoogt en daarmee je vindbaarheid in de zoekmachine. Voor € 99,- excl. BTW plaatsen we het artikel voor onbepaalde tijd op de site. Hij blijft dus op de website staan en wordt niet verwijderd na een jaar. Wil je dat wij een artikel schrijven, dan komt er € 19,95 excl. BTW bij. We blijven onze website optimaliseren om nog hogere SEO-waardes te krijgen. Gaan die omhoog, dan profiteer jij daar dus ook van. Neem contact op voor meer informatie.

50% korting

Je hebt precies mazzel, momenteel is er namelijk een aanbieding. Voor het plaatsen van een artikel krijg je nu 50% korting. Je investering is dus nog maar € 49,50 excl. BTW. Je krijgt nog steeds levenslange plaatsing en een rechtenvrije afbeelding, alleen nu voor de helft van het geld. Wil je een artikel laten schrijven dan komt er nog wel… Ah weet je wat, daar krijg je ook de korting op.